Amerproducties organiseert jaarlijks leuke foto-evenementen. Iedereen van 16 jaar of ouder kan daar aan meedoen. Aan een evenement is een competitie verbonden en zijn er leuke prijzen te winnen. Dat wedstrijd-element is natuurlijk leuk, maar het gaat om het meedoen. Dus doe ook mee! Kijk hieronder of er een evenement bij zit dat jou aanspreekt.

Evenementen in 2022

Het digitale plaatje (doorlopend 2022)

Het digitale plaatje 2022

Het Digitale Plaatje is een doorlopende fotocompetitie.

Dit evenement start op 1 maart 2022 en duurt tot 31 december 2022. (doorlopende inschrijving mogelijk)
Elke maand is er een ander thema; bijvoorbeeld sportfotografie, nachtfotografie, etc. Iedereen van 16 jaar of ouder kan meedoen.
Het maakt niet uit of je een fotocamera of een mobiele telefoon gebruikt om je foto's te maken.

Er is een competitie aan verbonden. De ingezonden foto's worden niet beoordeeld door een vakjury, maar door de deelnemers zelf. Elke deelnemer kan stemmen op de foto's, die zij of hij het beste vindt. Natuurlijk kan er niet op de eigen foto's gestemd worden. Na de stemronde wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Hier lees je meer


Copyright
Het is niet toegestaan afbeeldingen en/of teksten van deze website te kopieƫren zonder toestemming van Amerproducties. Amerproducties is geen commerciƫle instelling, maar richt zich op het organiseren van activiteiten voor fotografie en videografie zonder financieel belang. Indien u deelneemt aan een van de evenementen van Amerproducties dan geeft u toestemming om uw fotomateriaal/videomateriaal te publiceren op deze website.